Zo upgrade je als man jouw outfit

Zo upgrade je als man jouw outfit

Mannenmode bepaalt in veel steden het gehele straatbeeld, als jij in een winkelstraat loopt zie je de meeste jongen mannen in een trendy spijkerbroek met daarbij een hippe vest of jas. De mode voor mannen is heel erg gebaseerd op de uitstraling dat de kleding met zich meebrengt. In dit artikel lees je tips over hoe jij jouw outfit nog net even naar een hoger niveautje brengt. Dit kan al vrij gemakkelijk door bijvoorbeeld accessoires aan te schaffen, maar jouw uiterlijke verzorging is hier ook zeer bepalend in.

Uiterlijke verzorging als eerste punt

Voordat er naar de kleding wordt gekeken gaat de aandacht naar het gezicht, dit is een gevalletje de man maakt de kleren of de kleren maakt de man. Wij zijn ervan overtuigd dat door goede uiterlijke verzorging je de kracht hebt om jouw outfit te laten stralen ook al is deze niet zo bijzonder. Dit is ook de reden dat mannen veel tijd besteden aan hun kapsel en vooral steeds meer hun baard. Kappers worden steeds duurder en de technieken worden steeds beter, als hippe man is het “not done” om met een matig kapsel over straat te gaan.

De baard is een blijvertje in het modebeeld en er zijn talloze manieren om de baard het toppunt van jouw uiterlijk te maken. Je kunt bijvoorbeeld extra kleur aan de baard toedienen door zelf je baard te verven. De kapper kan dit ook voor je doen, maar zelf voor de spiegel in de badkamer zou je al een heel eind moeten komen. Een pik zwarte baard of ga jij liever voor een natuurlijke blonde baard, alles is mogelijk en je kunt zelf kijken hoe je dit aanpakt.

Mode accessoires

Naast uiterlijke verzorging kun je ook extraatjes toevoegen aan jouw outfit om er een mooi geheel van te maken. Denk aan het kopen van mode accessoires en met accessoires bedoelen wij zonnebrillen, sieraden zoals ketting en horloges en sjaaltjes tot aan hoofddeksels. Er zijn eindeloze mogelijkheden voor combinaties van accessoires en kleding, zorg er alleen voor dat je dit niet te bond maakt.

Een gezonde balans tussen accessoires en outfits kan jouw hele look een upgrade geven en als je ook nog eens een prachtige baard met een strak kapsel hebt, ben jij vast de meest trendy man op straat.